Salisburyn Ivie Placesta kotoisin oleva 35-vuotias MATTHEW MICHAEL SMITH myönsi syyllisyytensä rattijuopumukseen ylitettyään laillisen alkoholirajan. Tammikuuta 2022 Smithin ajaessa Audilla Devizes Roadilla, jossa oli 79 mikrogrammaa alkoholia 100 millilitrassa hengitystä. Hän sai 600 punnan sakot ja hänet määrättiin maksamaan uhrille 60 punnan lisämaksu sekä 85 punnan oikeudenkäyntikulut. Mies määrättiin 20 kuukauden ajokieltoon.

Salisburyn Fairfield Roadilla asuva 19-vuotias JAMES GEORGE JEWELL myönsi syyllisyytensä miehen pahoinpitelyyn hakkaamalla 13.elokuuta 2021. Hän sai 120 punnan sakot ja hänet määrättiin maksamaan 100 punnan korvaukset sekä 85 punnan oikeudenkäyntikulut.

39-vuotias Leonardo BUZATU Burlington Roadilta, Southamptonista, todettiin syylliseksi Audin ajamiseen yli 70mph nopeudella A36-tietä pitkin Alderburyssa 12. lokakuuta 2021. Buzatu tuomittiin 660 punnan sakkoihin ja hänet määrättiin maksamaan uhrille 66 punnan lisämaksu sekä 90 punnan oikeudenkäyntikulut. Hänen ajoennätyksekseen kirjattiin kuusi pistettä.

Salisburyn Rollestone Streetillä asuva 49-vuotias PAUL NIGEL GLADDING myönsi syyllisyytensä tunkeutumiseen kaupungissa sijaitsevaan toimitilaan 8.tammikuuta 2022 voimaan tulleesta sulkemismääräyksestä huolimatta. West Hampshire Magistrates ’ Courtin kuulemana Gladding sai 40 punnan sakot ja hänet määrättiin maksamaan uhrille 34 punnan lisämaksu ja 85 punnan oikeudenkäyntikulut.

39-vuotias David JAMES COOK Axbridgen Houlgate Waysta tunnusti syyllisyytensä naisen pahoinpitelyyn hakkaamalla Salisburyssa 21.tammikuuta 2022. Teko tapahtui ehdollisen vankeusrangaistuksen aikana, joka tehtiin 2. heinäkuuta 2021. Cook myös myönsi syyllisyytensä amfetamiinin ja kannabiksen hallussapitoon Melkshamissa 21.heinäkuuta 2021. Hänet vangittiin 26 viikoksi ja määrättiin maksamaan 200 punnan korvaukset sekä 128 punnan uhrilisät. Voimassa on lähestymiskielto, joka kieltää Cookia ottamasta yhteyttä pahoinpitelyn uhriin.

Salisburyn Rollestone Streetillä asuva 43-vuotias Gavin THOMAS CLOSIER myönsi syyllisyytensä polkuauton varastamiseen 1 000 punnan arvosta 27.heinäkuuta 2021. Helmikuuta 2022 Closier käytti uhkaavaa tai solvaavaa käytöstä, jonka uskotaan olevan rasistista. Tänä päivänä Closier myös varasti noin £16 arvosta tuotteita kotiin Löytöjä Salisbury. Hän sai 250 punnan sakot ja hänet määrättiin maksamaan 325 punnan korvaukset sekä 34 punnan uhrilisät.

23-vuotias Callum ROBERT TERRANCE Donnelly Rambridge Crescentistä Bemerton Heathista myönsi syyllisyytensä naisen pahoinpitelyyn hakkaamalla 23.tammikuuta 2022. Hänet määrättiin maksamaan uhrille 95 punnan lisämaksu ja 85 punnan oikeudenkäyntikulut. Donnelly määrättiin osallistumaan ”building better relationships” – ohjelmaan ja osallistumaan toimintaan ja nimityksiin upseerin ohjeiden mukaan. Hänen on tehtävä 150 tuntia palkatonta työtä.

Larkhillin Henry Roadilla asuva 36-vuotias CHRISTOPHER Stuart THOMAS KNIGHT myönsi syyllisyytensä rattijuopumukseen ylitettyään laillisen alkoholirajan. 23.marraskuuta 2021 Knightin nähtiin ajavan BMW: llä pitkin Bulford Hilliä, jossa oli yli 140 milligrammaa alkoholia 100 millilitrassa verta. Hän sai 769 punnan sakot ja hänet määrättiin maksamaan uhrille 77 punnan lisämaksu sekä 85 punnan oikeudenkäyntikulut. Mies määrättiin 20 kuukauden ajokieltoon.

40-vuotias JAMES HENRY SINGLETON Rollestone Streetiltä Salisburysta tunnusti syyllisyytensä John Baker Housen ikkunoiden tahalliseen vahingoittamiseen 200-300 punnan arvosta 7. helmikuuta 2022. Hän myönsi rikkoneensa 12 kuukauden ehdollista vapauttamispäätöstä. Singleton määrättiin maksamaan 150 punnan korvaukset.

49-vuotias Shane DAVID BARTLETT Malmesbury Park Roadilta, Bournemouthista, ilmoitti syyllisyytensä 350 punnan arvoiseen varastamiseen PC Worldista Salisburyssa 6. maaliskuuta 2018. Hänet vapautettiin ehdollisesti kahdeksi vuodeksi ja määrättiin maksamaan 300 punnan korvaukset.

Leave a comment