Poliisi on iskenyt autoilijoihin, jotka ottivat kuvia kännyköillään ajaessaan poliisien edessä kuorma-auton kolaripaikalla A31-tiellä eilen.

Tie A31 oli suljettuna molempiin suuntiin jonkin aikaa sillä aikaa, kun pelastuslaitos hoiti tapausta autoilijoita kehottaen välttämään aluetta.

Vaikka monet autoilijat odottivat kärsivällisesti sulkemisen aikana, jotkut autoilijat ja jalankulkijat ottivat ”tarpeettoman riskin” ottaakseen kuvia onnettomuuspaikalta ja jotkut jopa sivuuttivat poliisin saartorenkaan yrittäessään ottaa kuvan.

Sosiaalisessa mediassa julkaistussa viestissä Dorset Traffic Cops sanoi: ”meidän pitäisi myös sanoa suuri kiitos niille kuljettajille, jotka odottivat hälytysajoneuvojen takana, kun saimme asiat turvalliseen järjestykseen, jotta voisimme avata kaistan – erittäin vaikea odottaa, kun vain vähän tietoa tulee läpi, joten kiitos siitä, että teit sen niin hyvin.

”Valitettavasti jotkut eivät olleet yhtä hyödyllisiä kuin runsaasti muita kuljettajia & jalankulkijoita toimivat epätavallisen pyrkimyksessä kaapata tämä tapaus itselleen-ajaminen samalla, kun käytät puhelinta ohi törmäyspaikan, joka on peitetty poliisiviranomaisilla & liikkuvat poliisin suojanauhalla kuvaamaan 25ft: n kuljetussäiliön alla, ovat vain kaksi esimerkkiä.”

”Tällainen käyttäytyminen altistaa yksilön ja pelastustyöntekijät tarpeettomalle riskille, joten jos todella tarvitset valokuvaa, etsi vaihtoehto-se ei todellakaan ole sen arvoinen, että joku kuolee.”

Tiedottaja lisäsi: ”tarpeetonta sanoa, tämä teki ja aiheuttaa edelleen joitakin häiriöitä tällä tieosuudella, mutta sen jälkeen laaja työ meidän itsenäisesti nimetty elpyminen operaattori, ajoneuvo on palautettu, jotta korjaustyöt alkavat.”

”Onneksi huomattavista vaurioista huolimatta kuljettaja pääsi poistumaan vähäisin vammoin. He voivat auttaa meitä tutkinnassa ymmärtämään, miten tämä tapahtui hetkessä.”

Leave a comment